Vintense Fines Bulles

IMG_8609-10

Januari brengt bij de meesten goede voornemens met zich mee. Door de vele feestjes en de overmaat aan heel wat eten en alcohol is het niet onbelangrijk om je lichaam soms wat rust te gunnen.

IMG_8559-6

Wat denk je van Dry Januari? Een maand lang je lichaam rust gunnen en geen alcohol drinken. Dat wil niet zeggen dat je geen plezier kan hebben op komende feestjes. Ik probeerde Vintense Fines Bulles ter vervanging van een alcoholische aperitief.

De rosé heeft een fijne sprankel en is licht mousserend. Door de toets van rode vruchten is dit een perfect aperitief voor iemand die van een wat zoetere variant houdt.

De witte Fines Bulles heeft ook een fijne sprankel en is net zoals de rosé licht mousserend. Deze zal zeker in de smaak vallen als je houdt van een frisse aperitief.

Zelf vind ik ze zeer lekker, fris en fruitig. Ik mis een alcoholische aperitief zeker niet met deze heerlijke varianten.

IMG_8627-12IMG_8633-13

Hetgeen zeker niet onbelangrijk is, is dat deze aperitief ook nog eens laag in calorieën is. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Je vindt meer info op de website .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s